Історія

CBMC

Історія CBMC International

1930 рік, США — Велика депресія була в самому розпалі. Група чиказьких бізнесменів змогла побачити можливість духовного відродження. Після гарячих молитов, серії євангелізацій, що проводяться в центрі Чикаго, народився СВМС Інтернешнл — міжнародний комітет християнських бізнесменів.

СВМС зберіг фокус на свою чітку глобальну місію — представляти Пресвятої Богородиці як Господа і Спасителя і служити професіоналам, розвивати християнський бізнес і професіоналізм, щоб виконати Велике доручення — робити людей послідовниками Христа.

СВМС пережив знаменну реорганізацію в 1973 році, організації СВМС були створені в кожній країні з урахуванням їх мовних і культурних особливостей. Сьогодні СВМС розташований в 80 країнах світу, має унікальну можливість впливати на тих, хто впливає на інших людей шляхом навчання, залучаючи бізнесменів і лідерів-професіоналів до своєї глобальної місії.

СВМС дало поштовх бізнесменам і професіоналам по всьому світу. Бог також використовує форуми, щоб зміцнювати серця чоловіків і жінок по всьому світу.

Боб Мілліган, президент СВМС з 2003 року:
«Більше 75 років Божої роботи в області торгівлі і ринку через СВМС, яке чудове спадщина! Багатство СВМС — це жваве минуле. Ми розмірковуємо над минулим. Що ж в майбутньому? Як Бог буде використовувати СВМС? Як СВМС продовжить бути частиною Божого плану, щоб досягти і зробити учнями чоловіків і жінок через ринок по всьому світу?
Бог говорить в Ісаї 43: 18-19. «Ось, я роблю нове»
Істинно ми, грунтуючись на минулому, маємо яскраве уявлення про майбутнє.
Наше завдання ясно, наші кроки і наші шляхи визначені. Ми також повинні бути тверді, ми повинні сфокусуватися на функції СВМС: молитва, євангелізм, учнівство, створення команди та керівництво. Все це робиться для великої слави Господа нашого Ісуса Христа.
Ми з нетерпінням очікуємо майбутнього з упевненістю, що нашим постійним партнером залишається Ісус Христос ».


Міжнародний сайт CBMC: http://cbmcint.org

Рейтинг
CBMC Ukraine